انتخاب دامنه یکی از مراحل اولیه و مهم برای طراحی سایت و راهاندازی کسب و کار اینترنتی است. اگر نام دامنه را با دقت انتخاب نکنید، تغییر نام بعد از راهاندازی سایت ممکن است به کسب و کار شما ضربه بزند. برای انتخاب نام دامنه، مجموعه ابزارهای آنلاین وجود دارند که در این مقاله آنها را معرفی میکنیم.
احتمالا میپرسید که چگونه نام دامنه انتخاب کنیم؟ در ترفندهای انتخاب نام دامنه مناسب در مورد قوانین انتخاب نام دامنه صحبت و اشاره کردیم که برای انتخاب نام دامنه میتوانید از ابزارها استفاده کنید. این ابزارها که آنلاین هم هستند با ارائه پیشنهاد اسم سایت، روند انتخاب نام دامنه را برای شما سریعتر میکنند.
در دامنه چیست گفتیم که یکی از تصمیمات سختی که برای راه اندازی یک وبسایت یا کسب و کار اینترنتی با آن رو به رو میشوید، انتخاب نام دامنه است. انتخاب نام دامنه میتواند به موفقیت مجموعه شما کمک کند زیرا نام دامنه در نتایج موتورهای جستجو، تبلیغات و بازاریابی و آدرس ایمیل شما نمایش داده میشود. ابزارهای آنلاین و وبسایتهای متعددی وجود دارند که برای انتخاب نام وبسایت به شما کمک میکنند؛ این ابزارها به سرعت نامهای دامنه معتبر را به شما پیشنهاد میدهند.
انتخاب دامین یکی از مراحل راهنمای خرید است که برای خرید یک دامنه در 5 گام ساده نکات انتخاب نام دامنه تا انتخاب یک شرکت خرید دامنه معتبر و نحوه ثبت آن را به شما آموزش میدهد.
چرا باید از ابزار انتخاب نام دامنه Domain Name generator استفاده کنیم؟
در ادامه بهترین سایتهای انتخاب نام دامنه را به شما معرفی میکنیم که هرکدام برای انتخاب نام دامنه مناسب ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارند.
یکی از جالبترین ابزارهای انتخاب نام دامنه، ابزار آنلاین Nameboy است. این ابزار به شما کمک میکند تا با وارد کردن یک یا دو کیورد یا کلمه کلیدی و یک توضیح ساده درباره وبسایت خود، کار را شروع کنید. به این ترتیب سایت وضعیت دامنههای مختلف را به شما نشان میدهد. این ابزار ترکیباتی متفاوت از نامهای دامنه مناسب را به شما ارائه میدهد که هرکدام ویژگیهایی دارند. همچنین این مجموعه به شما امکان میدهد تا در صورت ناموجود بودن دامنه مورد نظر شما، برای خرید دامنه به مالک آن پیام بدهید.
یکی دیگر از ابزارهای انتخاب نام دامنه، Dot-o-mator میباشد. این ابزار با استفاده از لیست کلمات کلیدی که شما به آن معرفی میکنید، نامهای دامنه مناسبی را در اختیار شما قرار میدهد. همچنین میتواند مجموعهای از کلمات آماده را ارائه دهد و در صورتی که شما تمایل داشته باشید، کلماتی را به دامنه پیشنهادی اضافه کند. به عنوان مثال شما میتوانید از Dot-o-mator بخواهید که چه کلماتی در ابتدا و انتهای دامنه باشد، سپس این ابزار نامهای مناسبی را به شما ارائه میکند. یکی از خصوصیات این ابزار این است که دامنههای آزاد و غیر آزاد را مشخص میکند و همچنین مانند ابزار Nameboy در صورت اشغال بودن نام دامنه امکان برقراری ارتباط با مالک آن برای خرید دامنههای ثبت شده را نیز دارد.
در صورتی که هنوز برای برندینگ خود تصمیم نگرفتهاید، مجموعه Names4brands میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد. هنگامی که وارد این وبسایت میشوید، این ابزار آدرسهایی را به شما برای ثبت دامنه پیشنهاد میدهد که در بسیاری از مواقع تعداد زیادی از آنها آزاد هستند. همچنین پیدا کردن نامهای پیشنهادی خاص و منحصر به فرد در میان نامهای پیشنهادی این مجموعه، کار پیچیدهای نیست. همانطور که در تصویر میبینید شما میتوانید از این ابزار آنلاین بخواهید تا به صورت رندم با تعیین تعداد کاراکتر و یا با تعیین شروطی که در سربرگ Custom امکان پذیر است به شما پیشنهاد بدهد.
BustAName از مفیدترین ابزارهای انتخاب نام دامنه است. این ابزار با ترکیب کلماتی که شما در آن وارد میکنید، نامهای دامنه مناسبی را به شما پیشنهاد میدهد. همچنین این مجموعه دارای فیلترهایی است که به شما این امکان را میدهد تا پسوندهای مورد علاقه خود را انتخاب کنید.از طرفی این ابزار به شما این امکان را میدهد تا دامنه مورد نظر خود را از نظر آزاد بودن برسی کنید.
برای انتخاب بهترین نام دامنه، میتوانید از سایت Expired Domain کمک بگیرید که لیستی از دامنههایی را ارائه میدهد که مالک آنها به دلایل متفاوتی دامنه خود را تمدید نکرده اند. چنین دامنههایی میتوانند گزینه مناسبی برای شما باشند. برای پیدا کردن دامنه مناسب خود کافیست کلمه کلیدی مورد نظرتان را وارد کرده و از میان لیست دامنههایی که سایت به شما نشان میدهد، یکی را انتخاب کنید. پس از کلیک کردن روی نام دامنه مورد نظرتان سایت به شما اطلاع میدهد که این دامنه هنوز در دسترس است یا خیر و همچنین شما را از وجود حساب کاربری توییتر با این نام آگاه میکند.
Domain Puzzler یکی از بهترین ابزارهای انتخاب نام دامنه است که با ارائه گزینههای مختلفی برای انتخاب اسم، از روش متفاوتی نسبت به دیگر ابزارها استفاده میکند. هنگام ورود به این وبسایت شما باید کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید، سپس با سه گزینه آسان، پیشرفته و جادویی مواجه میشوید. با انتخاب گزینه آسان، این ابزار بررسی میکند که آیا این نام دامنه برای ثبت آزاد است یا خیر. گزینه دوم که پیشرفته نام دارد به شما امکان انتخاب کلمات بیشتری میدهد و همچنین با ترکیب آنها لیستی از دامنه آزاد و ثبت شده را به شما ارائه خواهد داد.
Panabee یکی از سادهترین ابزارهایی است که به شما امکان میدهد تا برای برند خود نامی را انتخاب کنید. این ابزار با استفاده از ترکیب کلمات کلیدی با پسوندها و پیشوندها، نامهایی را پیشنهاد میدهد که کار انتخاب نام را برای شما آسان میکند.
Domainsbot از ابزارهایی است که با وارد کردن کلمه مورد نظر، به شما نامهای مختلف معنی دار و خلاقانه ای را پیشنهاد میدهد. این ابزار به شما امکان بررسی و انتخاب نام مناسب برای شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر را نیز میدهد.
یکی دیگر از ابزارهای انتخاب نام دامنه، ابزار dominar است. این ابزار پیشنهادهای متعدد و جالبی را در اختیار شما میگذارد و انواع دامنهها را به صورت آزاد و غیر آزاد نمایش داده میشوند.
NameStall وبسایتی قدرتمند است که با دریافت کلمه کلیدی مورد نظر شما، میتواند پیشنهادهای مختلفی را در اختیارتان بگذارد. اهمیت این وبسایت در این است که میزان سختی نامهای دامنه را از دید موتورهای جستجو میسنجد و نام مناسبی پیشنهاد میدهد. همچنین امکان برسی آزاد بودن یک نام دامنه را دارد.
پیشنهاد میکنم قبل از خرید دامنه، قوانین ثبت و خرید دامنه را مشاهده کنید تا برای انواع پسوند دامنه بدانید که چه قوانینی را رعایت کنید. این مساله به انتخاب پسوند مناسب و سریعتر شدن روند تایید دامنه کمک میکند.
قبل از اینکه نام دامنه خود را انتخاب کنید بهتر است در پنل راست چین، بررسی آزاد بودن دامنه را انجام دهید؛ به این ترتیب یک استعلام از وضعیت دامنه خواهید گرفت تا به راحتی دامنه موردنظرتان را انتخاب کنید. بعد از انتخاب نام دامنه شما میتوانید هر نوع دامنه ملی و بین المللی را از راست چین کلود تهیه کنید.
انتخاب نام دامنه یکی از مراحل مهم راهاندازی کسب و کار شما است پس سعی کنید زمان مناسبی را به اینکار اختصاص دهید و با دقت یک دامنه مناسب انتخاب کنید. امیدواریم که این مقاله برای انتخاب نام دامنه مناسب به شما کمک کرده و این ابزارها به دردتان بخورند.