اگر شما هم قصد طراحی سایت با وردپرس را دارید، ممکن است هزینه آن یکی از دغدغههای شما باشد. بسیاری از شرکتهای طراحی سایت تعرفه طراحی سایت وردپرسی را ارائه میدهند که ممکن است برای شما گران باشد. پیشنهاد میکنم در این مقاله همراه ما باشید تا به صورت جزئی قیمت طراحی سایت با وردپرس را بدانید.
014 تیر 1403آخرین بروزرسانی: 20 فروردین 1404
روشهای متعددی برای طراحی سایت وجود دارد که یکی از آنها طراحی سایت با استفاده از کدنویسی و دیگری استفاده از سیستمهای مدیریت محتوای آماده مثل وردپرس است. وردپرس یک پلتفرم و راهکار کم هزینه برای طراحی سایت است که کمک میکند تا به سرعت و بدون دانش فنی هر نوع سایتی را که بخواهید به صورت حرفهای راهاندازی کنید.
شاید بپرسید هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟ اگر شما هم میخواهید خودتان سایتتان را طراحی کنید این مقاله برای شما است. با دانستن جزئیات قیمت طراحی سایت با وردپرس بدون اینکه مبلغی گزاف به شرکتهای طراحی سایت پرداخت کنید، خودتان دست به کار شوید.
وردپرس یکی از بهترین گزینههای راهاندازی سایت برای همه افراد با هر دانش فنی است؛ اگر برای اولین بار قصد طراحی سایت با وردپرس را دارید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چقدر باید هزینه کنید؟ شاید نتوان قیمت دقیق برای این مسئله درنظر گرفت اما برای هر سایتی، عوامل مشترکی وجود دارد که در هزینه طراحی سایت با وردپرس تاثیرگذار است. بعلاوه در برای تعرفه طراحی سایت با وردپرس چند مورد از این عوامل عبارتند از:
قیمت دامنه
برای طراحی و راهاندازی هر سایت، اولین چیزی که به آن نیاز دارید دامنه است. دامنه همان آدرس سایت است که با استفاده از آن، کاربران به سایت شما دسترسی پیدا میکنند. دامنه به دو نوع ملی (مانند دامنه IR) و بینالمللی (مانند دامنه COM) تقسیمبندی میشود.
یکی دیگر از هزینههای موثر بر قیمت طراحی سایت با وردپرس دامنه است؛ هزینه خرید سالیانه دامنه ir، مبلغ 25000 تومان است که هر سال باید تمدید شود. هزینه خرید هاست به صورت سالیانه نیز حداقل 600 هزارتومان است.
با خرید دامنه از راست چین کلود، کلیه دامنههای ملی و بین المللی با قیمت ارزان در اختیار شما قرار میگیرند.
قیمت هاست
در کنار دامنه، به هاست یا سرویس میزبانی وب نیاز دارید تا سایت خود را روی آن میزبانی کنید. در واقع تمام اطلاعات سایت شما روی هاست قرار میگیرد و کاربران از طریق آن دامنه، به اطلاعات قرار گرفته روی هاست دسترسی دارند.
هاست وردپرس یک سرویس میزبانی وب باکیفیت و اختصاصی است که برای سایتهایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس، بهینه شده و با قیمتی مقرونبهصرفه ارائه میشود و دارای کیفیت بالاتری نسبت به سایر هاستها برای سایتهای وردپرس دارد.
پیشنهاد ویژه
پلن استاندارد
حجم 5 گیگابایتهارد SSD NVME پرسرعتکنترل پنل Cpanelیک عدد اددامین
امکانات سایت؛ یکی از فاکتورهای موثر بر هزینه طراحی سایت وردپرسی
هر سایت امکانات خاص خود را نیاز دارد تا کاربران بتوانند از آن استفاده کنند. برای مثال، در سایت فروشگاهی به امکاناتی مانند تعریف صفحات محصول، اتصال به درگاه پرداخت، افزودن به سبد خرید و غیره نیاز دارید تا کاربران محصول موردنظر خود را سفارش دهند. در حالی که سایت شخصی امکانات سادهتری دارد. بنابراین هر چقدر امکانات موردنیاز یک سایت بیشتر باشد، هزینه طراحی آن هم بیشتر است. در واقع هزینه طراحی سایت فروشگاهی بیشتر از سایت مجلهای و وبلاگی است.
قیمت قالب و افزونه وردپرسی
یکی از فاکتورهای موثر بر هزینه سایت وردپرسی، هزینه خرید قالب و افزونه تجاری است؛ هزینه قالب و افزونهها متفاوت است و هنگام انتخاب قالب، باید حواستان باشد به سراغ قالبی بروید که بتواند نیازتان را به خوبی رفع کند. معمولاً قالبهایی که امکانات بیشتری دارند، توسط شرکتهای بزرگتر طراحی شده و توسعه یافته که هزینه آن هم بیشتر است.
افزونه برای اضافه کردن امکانات مختلف به سایت، به کار میرود. هزینه افزونه وردپرسی نیز بر قیمت نهایی طراحی سایت وردپرس تاثیر دارد و هر چه تعداد افزونه بیشتری انتخاب کنید، هزینه آن بالاتر است. به طور کلی افزونههای مهم برای استفاده در هر سایت وردپرسی شامل افزونههای امنیتی مثل وردفنس، افزونههای افزایش سرعت مثل راکت، افزونه سئو و بهینه سازی میشود که با مبلغ 1 تا 2 میلیون تومان میتوانید افزونههای مهم و جانبی را خریداری کنید. به علاوه برای یک سایت فروشگاهی نیاز به افزونه فاکتور، افزونه درگاه دارید که ممکن است مبلغ آن به اندازه 1 تا 2 میلیون تومان افزایش داشته باشد.
برخی از قالبها اپلیکیشن موبایل هم دارند که به صورت خودکار، برای سایت یا کسبوکارتان یک اپلیکیشن اندروید هم طراحی میشود.
نکته: اگر میخواهید قیمت طراحی سایت با وردپرس برای شما کمتر شود میتوانید از قالبهای رایگان که در مخزن وردپرس هستند استفاده کنید که البته امکانات آنها از قالبهای پولی پایینتر هستند.
تولید محتوا و بارگذاری محصولات
تولید محتوا یکی از مهمترین بخشهای کسبوکارتان است و اگر محتوای جذاب و مفیدی نداشته باشید، کاربران علاقهای به بازدید از سایت شما ندارند. بلاگ شما و مقالاتی که در آن قرار میدهید به جذب ترافیک بالاتر سایتتان کمک میکند. یکی از هزینههای طراحی سایت با وردپرس تولید محتوا است. البته اگر خودتان بلد باشید بنویسید و زمان انجام این کار را هم داشته باشیداین محتوا ممکن است مربوط به محصولات، خدمات یا حتی آموزشهای مرتبط با کسبوکارتان باشد. بنابراین بخشی از هزینه طراحی سایت مربوط به تولید محتوا و بارگذاری محصولات است که بستگی به تعداد محتوا یا محصولات موردنظر دارد؛ هر چقدر بیشتر، هزینه آن هم بالاتر.
سایر هزینههای طراحی سایت با وردپرس
هزینه های زیر جزو هزینههای اصلی طراحی سایت وردپرسی محسوب نمیشوند اما بعد از طراحی سایت با این هزینهها مواجه خواهید شد.
هزینه سئو و بهینهسازی
یکی از مهمترین بخشهای هزینه طراحی سایت مربوط به سئو است. سئو یعنی این که سایت شما در گوگل رتبه بگیرد و بتوانید مخاطبان هدف از طریق موتورهای جستجو جذب کنید. هزینه سئو سایت بستگی به رقابت حوزه کاری شما دارد اما معمولاً در ابتدای مسیر باید بودجه نسبتاً زیادی را بابت آن کنار بگذارید. بهخصوص که اگر رقبای کسبوکارتان زیاد است، رقابت در حوزه سئو هم سنگینتر و نیازمند بودجه بیشتر است. یکی از پر هزینهترین بخشهای طراحی سایت، سئو آن است که اگر سایت فروشگاهی دارید با تعداد کاربران بالا دارید پیشنهاد میکنم که حتما فکری به حال سئو آن بکنید. هزینه سئو سایت متغیر است و البته جزو هزینههای طراحی سایت محسوب نمیشود.
هزینه پشتیبانی سایت وردپرسی
اگر طراحی سایت را به شرکتها یا افراد دیگر بسپارید و خودتان به وردپرس مسلط نباشید، باید هزینه پشتیبانی هم کنار بگذارید. ممکن است در مدیریت سایت با مشکلاتی روبرو شوید که نتوانید آن را رفع کنید! در چنین شرایطی باید پشتیبان سایت داشته باشید که در صورت بروز مشکل، آن را در کمترین زمان ممکن رفع کند. البته معمولاً شرکتهای طراحی سایت چند ماه اول به صورت رایگان یا با کمترین هزینه سایت شما را پشتیبانی میکنند و خیالتان بابت آن راحت است.
نکته: کار با وردپرس ساده است و پیشنهاد میکنم که خودتان کار طراحی سایت و پشتیبانی آن را انجام دهید.
هزینههای جانبی دیگر
طراحی سایت علاوه بر موارد بالا هزینههای دیگری هم دارد. برای مثال، اگر نیاز به پنل پیامکی دارید باید هزینه آن را پرداخت کنید. در طراحی سایت ممکن است ابزارهایی استفاده کنید که رایگان نباشند و در چنین شرایطی، باید هزینه استفاده از آنها را بپردازید. هر چقدر این ابزارها بیشتر باشد، روی هزینه نهایی طراحی سایت با وردپرس تاثیرگذار است و منجر به افزایش قیمت طراحی سایت میشود.
هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟
اکنون با مهمترین بخشهای هزینه طراحی سایت با وردپرس آشنا شدید، زمان آن رسیده است که حداقل بودجه برای طراحی سایتهای مختلف را هم بدانید. سایتها به 3 دسته شخصی، شرکتی و فروشگاهی تقسیمبندی میشوند و حداقل بودجه و قیمت طراحی سایت با وردپرس برای طراحی چنین سایتهایی عبارتند از:
هزینه طراحی سایت شخصی با وردپرس
سایت شخصی سادهترین نوع سایت است که امکانات سادهای دارد. افراد از سایت شخصی برای معرفی خود، نمونهکار، رزومه و نمایش اطلاعات تماس استفاده میکنند. چنین سایتهایی نهایتاً به یک گالری تصویر برای ارائه نمونهکارها و فرم نیاز دارند که کاربران از طریق آن بتوانند با فرد موردنظر ارتباط برقرار کرده یا سفارش خود را ثبت کنند. برای طراحی چنین سایتهایی با حداقل بودجه میتوانید سایت خود را راهاندازی کنید. معمولاً بودجه موردنیاز برای چنین سایتهایی حدود 5 میلیون تومان است که اگر خودتان سایت را طراحی کنید، ممکن است با کمتر از 2 میلیون تومان هم بتوانید این کار را انجام دهید.
قیمت طراحی سایت شرکتی با وردپرس
سایت شرکتی سایتهای مربوط به شرکتها و کسبوکارها هستند. در چنین سایتهایی خدمات یا محصولات محدود کسبوکارهای ارائه میشود و شما با خیالی آسوده میتوانید آن را به مشتریان خود معرفی کنید. در چنین سایتهایی معمولاً پنلی هم برای کاربران طراحی میشود که بتوانند از طریق آن وارد حساب کاربری خود شوند و سفارشهای خود را ثبت کنند. البته ممکن است پنلی هم استفاده نشود که در نهایت هزینه طراحی سایت با وردپرس کمتر میشود.
برای طراحی سایتهای شرکتی با بودجه کمتر از 10 میلیون تومان هم میتوانید یک سایت عالی داشته باشید. البته اگر خودتان اقدام به طراحی چنین سایتی کنید، ممکن است با کمتر از 4 میلیون تومان هم بتوانید این کار را انجام دهید. این هزینه تنها مربوط به هزینه طراحی آن است و هزینههای پشتیبانی و سئو به صورت جداگانه حساب میشود.
قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
تقریباً گرانترین سایتها برای طراحی، سایتهای فروشگاهی هستند. این سایتها امکانات بسیار زیادی دارند تا پاسخگوی نیاز مشتریان کسبوکارتان باشند. در چنین سایتهایی بخش محصولات اهمیت زیادی دارد؛ چرا که قرار است از طریق فروش محصول به کاربران کسب درآمد کنید. معمولاً هزینه طراحی چنین سایتهایی 10 تا 15 میلیون تومان است. هزینه سئو سایتهای فروشگاهی با توجه به رقابت سنگین، ماهانه از 5 تا ده میلیون تومان هم ممکن است برسد.
اگر خودتان بخواهید اقدام به طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس کنید، هزینههایتان تا حد زیادی کاهش پیدا میکند. قیمت طراحی سایت با وردپرس در چنین شرایطی معمولاً به کمتر از 10 میلیون تومان هم میرسد. البته حواستان باشد که برای خرید هاست از سرویسهای قدرتمندی نظیر سرویسهای راستچین کلود استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. در غیر این صورت، با توجه به سنگین بودن سایتهای فروشگاه و ترافیک بالای آن، با مشکلات زیادی روبرو میشوید.
اگر به دنبال طراحی سایت فروشگاهی هستید در مراحل طراحی سایت فروشگاهی همه اقداماتی که باید برای طراحی سایت انجام دهید را آوردهایم.
قیمت طراحی سایت خبری با وردپرس
هزینه طراحی سایت خبری با وردپرس، حدود 5 تا 6 میلیون تومان است. امکانات این سایت شامل فیلترها برای نمایش جدیدترین اخبار، چندزبانه بودن، انواع اسلایدر و غیره هستند.
یادگیری طراحی سایت با وردپرس؛ راهکار جایگزین ارزان و مناسب برای طراحی سایت اختصاصی
قیمت طراحی سایت اختصاصی بالا است؛ اگر نمیخواهید برای طراحی سایت هزینه زیادی کنید اما نیاز به یک سایت حرفهای دارید، به سراغ یادگیری طراحی سایت با وردپرس بروید. طراحی سایت با وردپرس کار سختی نیست و با آموزشهایی که در سراسر اینترنت در مدت زمان کوتاهی میتوانید آن را یاد بگیرید؛ که پیشنهاد می کنیم در دوره طراحی سایت ورپرس اکادمی راست چین شرکت کنید و به دنیای طراحی وب قدم بگذارید.
اگر بخواهید هر المانی که سایتتان به آن نیاز داشت با انعاف پذیری بالا اضافه کنید برنامه نویسی وردپرس آکادمی راست چین نیز برای شما مناسب است. این دوره جامع و بهروز، با تمرکز بر پروژههای عملی و نیازهای بازار کار، شما را قادر میسازد تا وبسایتهای حرفهای و پویا طراحی کنید. اگر خودتان سایتتان را طراحی کنید فقط نیاز به خرید هاستو دامنه و قالب و افزونه دارید و در هزینههای شما صرفه جویی میشود.
در این مقاله به صورت ساده و مختصر هزینه ساخت سایت با وردپرس را بررسی کنیم. اگر سوالی در مورد طراحی سایت با وردپرس دارید، از طریق بخش نظرات مطرح کنید تا شما را به صورت کامل راهنمایی کنیم.
سوالات متداول
حداقل و حداکثر هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟
شما میتوانید با حداقل 2 میلیون تومان و حداکثر 10 میلیون یک سایت وردپرسی راهاندازی کنید.
قیمت طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟
هزینه طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس از حدود ۱۷ تا ۲۰ میلیون تومان و با کدنویسی اختصاصی از ۱۰۰ میلیون تومان به بالا متغیر است. قیمت نهایی بستگی به امکانات، طراحی و شرکت ارائهدهنده دارد. برای دریافت قیمت دقیق، بهتر است با شرکتهای طراحی سایت مشورت کنید.
هزینه آموزش طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟
هزینه آموزش طراحی سایت با وردپرس بسته به دوره و مؤسسه آموزشی متفاوت است. برخی دورههای آنلاین با هزینهای حدود ۱٬۴۹۰٬۰۰۰ تومان ارائه میشوند، در حالی که دورههای حضوری ممکن است تا ۱٬۸۴۸٬۰۰۰ تومان هزینه داشته باشند. همچنین، برخی آموزشگاهها تخفیفهایی را ارائه میدهند؛ برای مثال، دورهای با ۶۵٪ تخفیف به قیمت ۲۵۰٬۰۰۰ تومان در دسترس است.
چگونه پروژه طراحی سایت با وردپرس بگیریم؟
برای گرفتن پروژه طراحی سایت با وردپرس، میتوانید این روشها را امتحان کنید:
ساخت نمونه کار: چند سایت دمو طراحی کنید و در سایت شخصی یا پلتفرمهایی مثل Behance و Dribbble نمایش دهید.
فعالیت در شبکههای اجتماعی: مهارتهای خود را در لینکدین، اینستاگرام و توییتر معرفی کنید.
ثبتنام در سایتهای فریلنسری: در سایتهایی مثل پونیشا، کارلنسر و انجام میدم پروژه بگیرید.
همکاری با آژانسهای طراحی سایت: به شرکتهای دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت پیشنهاد همکاری دهید.
بازاریابی محلی و شبکهسازی: با کسبوکارهای کوچک محلی ارتباط بگیرید و خدمات خود را معرفی کنید.
نظر شما چیست؟
مهسا کاظمی پور
مهسا هستم، عاشق زندگی، نوشتن، نقاشی و صد البته مهارتها و تجربه های جدید :)