آموزش تغییر ورژن PHP در سی پنل

آموزش تغییر ورژن PHP در سی پنل

آیا تا به حال به دلیل پایین بودن نسخه PHP در سایت خود با خطا روبرو شده‌اید؟ گاهی اوقات هنگام نصب قالب یا افزونه جدید، متوجه عدم سازگاری آن با نسخه فعلی پی اچ پی هاست خود می‌شوید. در چنین شرایطی باید نسخه PHP هاست خود را تغییر دهید. اما چگونه؟ برای پاسخ این سوال همراه ما باشید.

0 12 خرداد 1403 آخرین بروزرسانی: 10 تیر 1403

اگر به دلیل محدودیت PHP، خطایی مشاهده کردید یا قالب و افزونه‌هایتان با نسخه فعلی سازگار نبودند با تغییر نسخه PHP در سی پنل به راحتی این مشکلات را برطرف کنید.

چگونه ورژن PHP فعلی سایت را بدانیم؟

اگر نسخه PHP سایت خود را نمی‌دانید، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای پیدا کردن نسخه PHP سایت بخش سلامت سایت در وردپرس است که از پیشخوان وردپرس > ابزارها می‌توانید نسخه pHP را ببینید.

چگونه ورژن پی اچ پی سی‌پنل را تغییر دهیم؟

در ابتدا مراحل تغییر نسخه PHP در سی پنل را به طور خلاصه آورده‌ایم و سپس به طور تصویری و کامل نحوه انجام این کار را توضیح می‌دهیم.

  1. وارد اکانت Cpanel  شوید.
  2. در سی پنل به بخش نرم افزار یا Software بروید.
  3. گزینه MultiPHP Manager یا Select PHP Version را انتخاب کنید.
  4. نسخه PHP مورد نظر خود را از منوی کشویی انتخاب کنید.
  5. برای ذخیره تغییرات  خود، روی تنظیم به عنوان فعلی یا اعمال کلیک کنید.

برای ارتقاء نسخه پی اچ پی در هاست سی پنل، ابتدا از طریق یکی از 2 روش زیر وارد هاست خود شوید.

  • کلمه cpanel را پس از آدرس دامنه خود وارد کنید (Domain.com/cpanel)
  • پورت 2082 را پس از دامنه خود وارد کنید (Domain.com:2082)

سپس صفحه ورود به سی پنل به شما نمایش داده می‌شود. در این مرحله، نام کاربری و پسورد هاست خود را وارد کرده تا وارد کنترل پنل هاست شوید.

ورود به Cpanel و تغییر ورژن PHP در سی پنل

برای تغییر نسخه php در سی پنل، از قسمتی به نام Software، گزینه Select PHP Version را بزنید تا وارد صفحه بعد شوید.

انتخاب Select PHP Version برای تغییر نسخه PHP در سی پنل

در این صفحه قسمتی به نام Current PHP version وجود دارد. کافی است ورژن PHP موردنظر خود را انتخاب کنید و سپس روی گزینه Apply کلیک کنید تا ورژن PHP شما آپدیت شود.

تغییر ورزن PHP هاست سی پنل از بخش PHP Selector

ورژن پی اچ پی هاست شما به ورژن موردنظر تغییر پیدا کرده است و با خیالی راحت، می‌توانید اسکریپت، قالب یا افزونه موردنظر خود را استفاده کنید.

پیشنهاد ویژه
هاست پربازدید
حجم : 10 گیگابایت سرور نسل 10 HPE ترافیک نامحدود هارد SSD NVME پرسرعت
20% تخفیف بزن بریم

نکته: در آموزش کار با سی پنل درباره همه بخش‌های هاست Cpanel و نحوه کار با آنها به طور مفصل توضیح داده‌ایم.

اگر با تغییر نسخه پی اچ پی سایت دچار مشکل شد، چه کار کنیم؟

ممکن است برخی برنامه‌ها، فریمورک‌ها و افزونه‌ها با تغییر ورژن PHP هاست، سازگار نباشند و این کار باعث عملکرد نادرست برخی توابع و کدها شود. بهتر است قبل از بروزرسانی بعضی تست‌هایی مثل عملکرد صحیح صفحات، عملیات پایگاه داده و غیره را با ورژن فعلی تست کنید و در صورتی که مشکلی به وجود نمی‌آید آپدیت را انجام دهید. اما اگر آپدیت را انجام دادید و سایتتان دچار مشکل شد برای رفع آن، دو راه‌کار وجود دارد.

  • بازگردانی دستی ورژن پی اچ پی به نسخه قبلی

برای تغییر نسخه PHP سی پنل کافی است به صورت دستی، ورژن قبلی PHP را انتخاب کنید.

  • استفاده از گزینه Reset to default

راه دیگر بازگردانی به نسخه پیش‌فرض است که تنظیمات به حالت اولیه برمی‌گردد. برای این کار، کافی است وارد سربرگ Extensions شوید و سپس گزینه Reset to default را بزنید. همه چیز به حالت اولیه بر‌می‌گردد و سایت شما عملکرد درستی خواهد داشت.

گزینه reset to default برگرداندن به ورژن php قبلی هاست

پس از بازگردانی سایت به حالت اولیه، باید به دنبال راه‌حل بگردید و افزونه‌ای که با ورژن جدید پی اچ پی سازگار نیست را پیدا کنید.

بهترین ورژن PHP برای وردپرس کدام است؟

بسیاری از کاربران از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند. اگر شما هم یک سایت وردپرسی دارید، احتمالاً این سوال برایتان پیش آمده است که بهترین ورژن پی اچ پی برای وردپرس کدام است؟ در حال حاضر، وردپرس با ورژن 7.4 به بالا سازگار است.

پس از انتخاب ورژن پی اچ پی برای سایت خود، به راحتی می‌توانید سایت خود را تست کنید. برای این کار، کافی است وارد پیشخوان وردپرس شوید. سپس از طریق مسیر پیشخوان > ابزار ها > سلامت عملکرد صحیح سایت خود را بررسی کنید تا تغییر PHP را ببینید.

نکته: اگر باید قالب یا افزونه خاصی را نصب کنید، پیش از این کار، ابتدا راهنما یا مستندات (Documents) آن را بخوانید. در قالب و افزونه‌های معتبر معمولاً پیش‌نیازهای آن آمده است و شما می‌توانید با تامین آن، بهترین عملکرد را روی سایت وردپرسی یا هر نوع سایت دیگری تجربه کنید.

یکی از مراحل طراحی سایت انتخاب دامنه است. با خرید دامنه از راست چین کلود به همه دامنه‌های ملی و بین المللی با قیمت ارزان دسترسی خواهید داشت.

خرید دامنه از راست چین کلود

چرا باید ورژن PHP هاست را تغییر دهیم؟

تغییر ورژن Php به دلایل زیر انجام می‌شود:

  • ورژن PHP قدیمی ممکن است دارای آسیب‌پدیری‌های امنیتی است و همین مساله منبعی برای سواستفاده و ورود هکرها است.
  • هر ورژن PHP جدید نسبت به قبلی از نظر عملکرد بهینه‌تر می‌شود و به بهبود عملکرد سایت شما کمک می‌کند.
  • ورزن‌های قدیمی PHP، ممکن است دیگر با بعضی برنامه‌ها و پلاگین‌ها سازگار نباشد و برای عملکرد درست این برنامه‌ها، آپدیت ورژن PHP ضروری است.

در این مقاله درباره نحوه و لزوم تغییر PHP سایت صحبت کردیم. اگر در هنگام تغییر ورژن آن برای شما مشکلی پیش آمده است، از طریق بخش نظرات مشکل خود را مطرح کنید تا شما را راهنمایی کنیم.

سوالات متداول

  1. چطور ورژن PHP را در Cpanel تغییر دهیم؟
  • وارد سی پنل خود شوید.
  • از قسمت Software  روی Select PHP Version کلیک کنید.
  • روی کادر کشویی PHP Version کلیک و نسخه PHP مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • روی دکمه Set as current کلیک کنید تا تغییر نسخه PHP شما ذخیره شود.

        2. آیا تغییر ورژن PHP، امن است؟

اگر از نسخه قدیمی PHP استفاده می کنید، بهتر است آن را به آخرین نسخه ارتقا دهید. با تغییر نسخه php در سی پنل خطر نفوذ به سایت‌تان و داون شدن آن را کم کرده و می‌توانید به راحتی پلاگین ها و تم های خود را به روز کنید.

نظر شما چیست؟
مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور

مهسا هستم و 4 ساله در حوزه وردپرس و دو سال در حوزه سئو فعالیت دارم. معتقدم که انسان در شرایط نامساعد نباید خودش رو ببازه و نا امید بشه چون فصل دوباره جوونه زدن هم خواهد رسید...

شبکه های اجتماعی
به جواب سوالت رسیدی؟

ثبت دیدگاه ها

100days
×