راهکارهای افزایش امنیت هاست

راهکارهای افزایش امنیت هاست

با توجه به افزایش حملات سایبری و نفوذ به هاست، تامین امنیت سرویس‌های میزبانی اهمیت بیشتری پیدا کرده است. هک سایت می‌تواند تمام زحمات شما برای کسب و کارتان را در یک شب به باد دهد. اگر شما هم به یادگیری روش‌های افزایش امنیت هاست علاقمندید، این مقاله را از دست ندهید.

0 20 تیر 1403 آخرین بروزرسانی: 5 شهریور 1403

تعداد سایت‌های اینترنتی، روز به روز در حال افزایش است و هر سایت، اطلاعات ارزشمند و مهمی دارد که در معرض نفوذ و سرقت هکرها قرار دارند. همین موضوع، باعث شده تا هر روز هزاران سایت مورد حمله هکران قرار بگیرد. نفوذگران با هک هاست می‌توانند به این اطلاعات ارزشمند دسترسی پیدا کنند. پس افزایش امنیت هاست برای جلوگیری از هک شدن و از دست رفتن اطلاعات مسئله‌ای ضروری است.

در این مقاله تمام راه‌کارهای افزایش امنیت هاست (چه در سمت هاستینگ و چه در سمت کاربر) را بررسی کرده‌ایم.

امنیت هاست چیست؟

یکی فاکتورهای مهم در انتخاب هاست مناسب برای سایت، امنیت هاست است. هیچ‌کس دوست ندارد سایت خود را روی یک هاست با امنیت پایین نگه‌داری کند. چرا که در این صورت، ممکن است یک روز صبح که از خواب بیدار شوید ببینید که سایت شما از دسترس خارج شده یا هک شده و تغییراتی در آن صورت گرفته است.

امنیت هاست یک مسئله نسبی است و نمی‌توان گفت که سرویس‌های میزبانی شرکت X کاملاً امن هستند. هر چقدر هم که امنیت هاست بالا باشد، باز هم راهی برای نفوذ به آن وجود دارد. اما امنیت هاست باید به حدی تامین شده باشد تا سوء استفاده‌کنندگان نتوانند با کمترین زحمت، به سایت شما آسیب بزنند. امروزه هاستینگ ها و کاربران با استفاده از راهکارهای امنیت نرم افزاری و سخت افزاری امنیت هاست را تامین می‌کنند.

اگر به دنبال یک هاست امن هستید که به طور کامل با قالب‌ها و افزونه‌های وردپرسی سازگار باشد هاست وردپرس راست چین کلود همه این ویزگی‌ها را در 4 پلن به شما ارائه می‌دهد.

پیشنهاد ویژه
پلن استاندارد
حجم 5 گیگابایت هارد SSD NVME پرسرعت سرور نسل 10 HPE یک عدد ادان دامین

روش‌های افزایش امنیت هاست

افزایش امنیت هاست و سرویس میزبانی از دو سمت قابل انجام است:

  • از سمت هاستینگ
  • از سمت کاربران
نکته: اگر از سرور اختصاصی استفاده می‌کنید، راه‌های افزایش امنیت هاست از هر دو سمت قابل پیاده‌سازی است. اگر از هاست اشتراکی استفاده می‌کنید، تنها امکان افزایش امنیت از سمت کاربر وجود دارد. چرا که شما به هاستینگ و سرور اختصاصی دسترسی ندارید.

اما راه‌های افزایش امنیت هاست کدام هستند؟ در ادامه تمام راه‌های ممکن از هر سمت را بررسی می‌کنیم.

🛡️ افزایش امنیت هاست از سمت هاستینگ

اگر یک سرویس هاستینگ یا ارائه دهنده خدمات هاست هستید یا به سرورهای میزبانی سایت خود دسترسی دارید باید امکاناتی را برای افزایش امنیت هاست در اختیار کاربران بگذارید؛ از این رو راه‌کارهای زیر به افزایش امنیت هاست شما کمک بسیار زیادی می‌کنند.

1. استفاده از کنترل پنل‌های رسمی و دارای لایسنس

کنترل پنل هاست یکی از بخش‌های مهم سرویس‌های میزبانی است؛ در واقع تنها ابزاری که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. جالب است بدانید که هکرها (Hackers) به راحتی می‌توانند از طریق کنترل پنل به هاست نفوذ کنند. گاهی اوقات هاستینگ‌ها از نسخه غیررسمی و بدون لایسنس استفاده می‌کنند و همین آنها را با مشکلات امنیتی زیادی روبرو می‌کند.

یکی از کارهایی که هاستینگ‌ها برای افزایش امنیت هاست باید انجام دهند، استفاده از کنترل پنل پریمیوم و تهیه لایسنس برای آن است. این کار باعث می‌شود تا حدودی امنیت سایت‌ها حفظ شود و نفوذگران نتوانند از طریق باگ‌های امنیتی کنترل پنل‌های غیررسمی، وارد هاست شوند.

2. آپدیت منظم و نصب پچ‌ها

در آپدیت سیستم‌ها و نرم‌افزارها امکان پیدا شدن باگ امنیتی وجود دارد. قبل از آن که هکر از طریق این باگ‌های امنیتی به سایت کاربر نفوذ کند و خراب‌کاری گسترده‌ای انجام شود، باید برای آن آپدیت ارائه شود. در صورت عدم آپدیت سیستم عامل و نرم‌افزارها، احتمال آن که سیستم کاربر در مدت زمان کوتاهی هک شود وجود دارد. چرا که هکرها راه نفوذ به هاست و سایت را بلدند. بنابراین همیشه هاست باید همیشه سیستم عامل، ماژول‌ها، پچ‌های امنیتی را به روز کرده و کاربر نیز هسته سایت، قالب و پلاگین‌های سایت خود را آپدیت کند.

3. پشتیبان‌گیری (Backup) منظم و خودکار

هر چقدر هم که سایت شما امنیت بالایی داشته باشد، باز هم احتمال هک شدن سایت وجود دارد. در چنین شرایطی، اولین کاری که می‌کنید این است که آخرین نسخه بکاپ تهیه شده را روی سایت بازگردانی کنید. بنابراین بکاپ‌گیری منظم از سایت ضروری است و باید بر اساس شرایط سایت، در بازه‌های زمانی مختلف بکاپ تهیه کنید. اگر سایت شما ماهی چند بار بروزرسانی می‌شود، بکاپ‌گیری هفتگی مناسب است. اما اگر سایت شما روزانه ده‌ها بار بروزرسانی می‌شود، باید به صورت روزانه از آن بکاپ تهیه کنید.

معمولاً شرکت هاستینگ‌ به صورت دوره‌ای از سایت بکاپ تهیه می‌کنند؛ اما باید در هنگام خرید هاست، درباره بازه زمانی بکاپگیری سوال بپرسید. اگر بازه‌های زمانی بکاپ‌گیری طولانی است، بهتر است خودتان برای تهیه بکاپ به صورت منظم برنامه‌ریزی کنید. بهتر است بکاپ را روی کامپیوتر شخصی نگه‌داری کنید و اگر حجم فایل‌ها زیاد است، از سرور دیگر استفاده کنید. در هاست 3 گزینه برای بکاپ گیری دارید.

بکاپ گیری از سایت برای افزایش امنیت هاست

4. فعال کردن فایروال و استفاده از سرویس‌های امنیتی

فایروال (Firewall) ابزاری برای فیلتر کردن و نظارت بر ترافیک سایت است که از سمت هاستینگ برای افزایش امنیت هاست‌ها روی یک سرور استفاده می‌شود. گاهی اوقات ترافیک سنگینی وارد سایت می‌شود که واقعی نیست و می‌تواند نشان از حملات هکرها باشد، در این صورت فایروال می‌تواند آن را تشخیص دهد و جلوی آن را بگیرد. فایروال روی سرور نصب می‌شود و می‌تواند از سیستم شما تا حد زیادی محافظت کند.

برای جلوگیری از حملات DDos نیز هاستینگ‌ها باید اقداماتی را انجام دهند؛ مهم‌ترین نکته این است که به موقع بتوانید حملات را تشخیص داده و با آن مقابله کنید. استفاده از فایروال و سرویس‌های امنیتی کمک بزرگی به مقابله با حملات مختلف می‌کند. ارائه دهندگان هاست باید این امکان را قرار دهند به علاوه سیستم CDN کلود فلر ضد حملات دیداس است که در صورت این حملات آنها را شناسایی کرده و جلوگیری می‌کند.

عملکرد فایروال برای افزایش امنیت هاست

5. افزایش حفاظت فیزیکی سرورها

افزایش امنیت هاست فقط به معنای جلوگیری از دسترسی هکرها به اطلاعات نیست. بلکه ممکن است اطلاعات شما به دلیل حوادث دیگر از بین برود. دقیقاً مانند اتفاقی که در سال 2021 در دیتاسنتر OVH افتاد و داده‌های کاربران زیادی از بین رفت.

گاهی اوقات حتی قطع و وصل شدن سرور هم می‌تواند به کسب‌وکارتان آسیب بزند. کافی است یک نفر در دیتاسنتر، از کنار سرور رد شود و به صورت ناخواسته، کاری کند که برق سرور قطع شود. این اتفاق می‌تواند منجر خرابی هارد سرور یا هر قطعه دیگری شود. در چنین شرایطی به کسب‌وکارتان آسیب بزرگی وارد می‌شود.

یکی از راه‌ های افزایش امنیت هاست برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، حفاظت فیزیکی است. هاستینگ‌های معتبر، سرور خود را در به صورت حفاظت شده قرار می‌دهند تا مشکل خاصی برای آن به‌وجود نیاید. نیروهای متخصص دیتاسنتر روی آن نظارت دارند تا در صورت بروز مشکل، سریعاً آن را رفع کنند. بنابراین یکی از مهم‌ترین راه‌های افزایش امنیت هاست، بهبود حفاظت فیزیکی از سرورها است.

6. امنیت سیستم عامل سرور؛ حفاظت از امنیت هاست

سیستم عامل (OS) روی سرور پیاده‌سازی شده و برای کنترل هاست و پنل آن به کار می‌رود، اگر امنیت آن بالا نباشد، هاست شما به خطر می‎‌افتد. تنظیمات اولیه سیستم‌ عامل‌های مختلف باید به نحوی باشد که امنیت سایت کاربر به خطر نیفتد. تا زمانی که امنیت سیستم عامل تامین نشود، تمامی کارهایی که برای افزایش امنیت سمت کاربر انجام می‌شود، بیهوده است. فرقی هم نمی‌کند که از سیستم عامل ویندوز استفاده کنید یا لینوکس. در هر صورت باید امنیت آن را با استفاده از سیستم‌های محافظتی نظیر Brute Force و ماژول‌های امنیتی مختلف تامین کنید.

🛡️ افزایش امنیت هاست از سمت کاربر

اگر به هاستینگ و سرور خود دسترسی ندارید، با روش‌های زیر می‌توانید امنیت هاست خود را بالا ببرید.

1. به‌روزرسانی منظم سایت

آپدیت و بروزرسانی به موقع هسته وردپرس، یکی از اقدامات روتین برای افزایش امنیت سایت شما است. افزونه‌ها و قالب‌ها ممکن است منبعی برای نفوذ هکرها باشند؛ در هر بروزرسانی باگ‌ها و مشکلات امنیتی آنها رفع شده و احتمال هک کمتر می‌شود. بعضی سایت‌ها که افزونه‌ها و قالب‌های نال شده را به صورت رایگان ارائه می‌دهند ممکن است بک دورهایی را به منظور نفوذ در سایت‌ها قرار دهند. بنابراین بهتر است محصولات وردپرسی را از منابع رسمی و معتبر تهیه و بروزرسانی کنید. این کار به افزایش امنیت هاست شما کمک می‌کند.

2. انتخاب رمز عبور قدرتمند

هکرها از ساده‌ترین روش‌ها برای نفوذ به سیستم‌ها استفاده می‌کنند؛ یکی از این روش‌ها تست کردن پسوردهای ساده است. هنوز هم بسیاری از کاربران از نام کاربری و پسوردهای ساده مثل Admin برای حساب کاربری خود استفاده می‌کنند. البته در حال حاضر بسیاری از سیستم‌ها، سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و… اجازه استفاده از رمزعبور ساده را نمی‌دهند.

یکی از راه‌های افزایش امنیت هاست، انتخاب رمز عبور قدرتمند است که به سادگی قابل حدس نباشد. استفاده از حروف متنوع، اعداد، کاراکترهای مختلف، حروف کوچک و بزرگ می‌تواند به داشتن رمز عبور قدرتمند کمک زیادی کند.

3. تعیین سطح دسترسی برای مدیران مختلف

هر فردی که در شرکت و سایت شما همکاری می‌کند، سطح دسترسی خاصی نیاز دارد. اگر کارمند شما تنها به سطح دسترسی پایینی نیاز داشته باشد، چه دلیلی دارد که بخواهید دسترسی کامل هاست یا سایت خود را به او بدهید؟ تنها باید مجوزها و دسترسی‌هایی را اختصاص بدهید، نه دسترسی بیشتر.

دلیل این موضوع، این است که اگر نام کاربری و پسورد یکی از کارمندانی که دسترسی کامل دارد لو برود، تمام اطلاعات کسب‌وکارتان در معرض خطر خواهد بود. بنابراین موارد و تنظیماتی که همکاران‌تان به آن نیاز ندارند را در اختیارشان قرار ندهید.

4. جلوگیری از آپلود هر نوع فایل

یکی از کارهایی که امنیت هاست و سایت شما را به خطر می‌اندازد آپلود فایل‌هایی است که برای سایت شما مشکلات امنیتی به وجود می‌آورند. گاهی اوقات شما بدون آن که خودتان اطلاع داشته باشید، یک فایل بدافزار روی هاست خود آپلود می‌کنید. پس از مدتی متوجه تغییرات و مشکلاتی در سایت خود می‌شوید که نشان می‌دهد آن فایل، دارای مشکل امنیتی بوده است. بنابراین نباید هر فایلی را روی هاست خود آپلود کنید! برای روبرو نشدن با این مشکل، فایل‌های موردنیاز خود را از منابع معتبر دریافت و حتماً مسائل امنیتی آن را چک کنید.

5. ورود به هاست تنها از طریق سیستم‌های مطمئن

سعی کنید از هر سیستمی وارد هاست خود نشوید یکی از ساده‌ترین اقداماتی که برای افزایش امنیت هاست خود می‌توانید انجام دهید همین است. هر سیستم‌ امکان ذخیره کردن نام کاربری و پسورد هاست را دارد؛ بنابراین پس از آن که کارتان با سیستم تمام شد، کاربر بعدی می‌تواند رمز عبور شما را پیدا و خراب‌کاری کند. به خصوص که اگر شما ورود دو مرحله‌ای روی هاست‌تان فعال نکرده باشید دسترسی تنها با رمز عبوری که در سیستم ذخیره‌ شده است امکان‌پذیر خواهد بود.

6. نظارت بر فعالیت کاربران

حتی اگر مدیر سرور نیستید، امکان نظارت روی فعالیت کاربران وجود دارد. کافی است فعالیت‌های کاربران را با استفاده از ابزارهای مختلفی مانند Logwatch تحلیل کنید و فعالیت‌های مشکوک کاربران را تشخیص دهید. رفتار کاربران با سیستم‌های هکران کاملاً متفاوت است و به راحتی می‌توانید آن را تشخیص دهید. پس از تشخیص، راه‌های مختلفی برای مسدود کردن آن‌ها وجود دارد که راحت‌ترین آن، مسدود کردن IP آن‌ها است. در حال حاضر ابزارهای مختلفی برای این کار وجود دارد؛ با هزینه بسیار مناسب یا حتی رایگان، می‌توانید فعالیت‌های کاربران را بررسی کنید.

   با استفاده از افزونه‌هایی مانند وردفنس می‌توانید فعالیت کاربران را دنبال کنید، گزارش بگیرید و برای ورود به مدیریت وردپرس احراز هویت دو عاملی را فعال کنید.

7. اسکن اطلاعات با آنتی ‌ویروس هاست

در بسیاری از هاستینگ‌ها، نرم‌افزار آنتی‌ویروس (Antivirus) وجود دارد. با کمک آن به راحتی می‌توانید ویروس‌ها، بدافزارها، فایل‌های دارای مشکل امنیتی و… را شناسایی کنید. اگر فایل، قالب، افزونه یا هر چیز جدید دیگری به سایت خود اضافه کرده‌اید، حتماً با آنتی ویروس چک کنید. اگر مشکل امنیتی داشته باشد، به شما هشدار می‌دهد و باید آن را پاک کنید. در بازه‌های زمانی مختلف، همیشه هاست خود را با آنتی ویروس چک کنید که مشکل امنیتی نداشته باشد.

8. استفاده از قالب و افزونه ایمن

اگر از کاربرانی هستید که از سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنید، روی سایت شما قالب و افزونه‌های مختلفی قرار دارد. یکی از مهم‌ترین نکاتی که برای استفاده از آن‌ها باید در نظر داشته باشید، خرید و دانلود آن از منابع معتبر است. دانلود قالب و افزونه از منابع نامعتبر منجر به آسیب به سایت شما می‌شود.

استفاده از قالب و افزونه نال شده که به صورت رایگان در سایت‌ها یافت می‌شود، به دلیل وجود مشکلات امنیتی زیاد، در نهایت منجر به هک شدن سایت شما خواهد شد.

نکته: افزونه‌های غیرفعالی که در سایت‌تان وجود دارند را حذف کرده و آن‌ها را پاک کنید زیرا می‌توانند مدخلی برای ورود هکرها باشند. همیشه باید قالب و افزونه‌ها را به‌روز نگه دارید. این کار باعث می‌شود تا امنیت هاست و سایت شما حفظ شود.

9. پشتیبانی سرویس‌ها از CDN

بسیاری از سایت‌ها مورد حمله DDOS قرار می‌گیرند. با کمک فایروال‌ها می‌توان از آن جلوگیری کرد اما باید دسترسی به سرور داشته باشید. اگر دسترسی ندارید، می‌توانید از CDN استفاده کنید.

شبکه توزیع محتوا به شما کمک می‌کند تا بتوانید محتوای سایت خود را روی سرور موقعیت‌های جغرافیایی متفاوت ذخیره کنید و آن را به کاربر نشان دهید. در این صورت، حمله DDOS تا حد بسیار زیادی کنترل می‌شود و استفاده از آن برای هکران بسیار سخت خواهد بود. کلودفلر یکی از بهترین CDNهای دنیا است که می‌توانید از آن استفاده کنید و در آموزش فعالسازی کلودفلر به طور مفصل آموزش راه اندازی آن برای سایت را آورده‌ایم.

10. فعالسازی ورود دو مرحله‌ای؛ راهکاری برای افزایش امنیت هاست

یکی از قابلیت‌های جذابی که کنترل‌ پنل‌های هاست وجود دارند، امکان فعالسازی ورود دو مرحله‌ای (Two Step Authentication) است. ورود دو مرحله‌ای یک لایه امنیتی دیگر به سایت شما اضافه می‌کند تا علاوه بر نام کاربری و پسورد، کدی برای ایمیل‌تان ارسال شود. تا زمانی که آن کد را در بخش ورود به هاست وارد نکنید، امکان ورود به هاست وجود ندارد.

زمانی که شما نام کاربری و پسورد هاست خود را روی مرورگر ذخیره کرده باشید کاربر به راحتی می‌تواند وارد هاست شما شود؛ اما اگر ورود دو مرحله‌ای را فعال کرده باشید، دیگر جای نگرانی نیست. چرا که افراد بدون داشتن کد ورود دو مرحله‌ای نمی‌توانند وارد هاست شما شوند در بخش بعدی آموزش فعال‌سازی Two Step Authentication در سی‌پنل را بررسی می‌کنیم.

آموزش فعال‌سازی تایید دو مرحله‌ای سی‌پنل

اگر از هاست سی‌پنل استفاده می‌کنید و امنیت برای‌تان مهم است، تایید دو مرحله‌ای را فعال کنید. کنترل پنل سی‌پنل از اپلیکیشن Google Authenticator برای این کار استفاده می‌کند.

  1. در اولین قدم برای فعالسازی تایید دو مرحله‌ای، ابتدا وارد هاست سی‌پنل خود شوید. برای ورود:
  • کلمه cpanel را پس از آدرس دامنه خود وارد کنید (Domain.com/cpanel)
  • پورت 2082 را پس از دامنه خود وارد کنید (Domain.com:2082)

ورود به هاست سی پنل

2. پس از ورود به هاست، از قسمت Security وارد بخش Two Factor Authentication شوید.

فعالسازی TWO STEP
در این مرحله باید روی Set Up Two-Factor Authentication کلیک کنید تا وارد مرحله تنظیم Google Authenticator برای فعالسازی ورود دو مرحله‌ای سی‌پنل شوید.

  • دریافت کد با اسکن QR code

یک QR code به شما نمایش داده می‌شود؛ کافی است آن را اسکن کنید تا یک کد 6 رقمی به شما بدهد.

 

فعالسازی احراز هویت دو مرحله ای در هاست برای افزایش امنیت سایت

  • دریافت کد با وارد کردن دستی اطلاعات

اگر نتوانستید به صورت خودکار کد را دریافت کنید، می‌توانید اطلاعاتی که در بخش Don’t have a QR code reader نمایش داده می‌شود را در اپلیکیشن Google Authenticator وارد کنید. سپس به شما یک کد 6 رقمی داده می‌شود که کافی است در بخش Step 2 وارد کنید.

host security 6 راهکارهای افزایش امنیت هاست

 

در نهایت، روی Configure Two-Factor Authentication کلیک کنید تا ورود دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت هاست فعال شود. از این پس هر بار که قصد ورود به سی‌پنل را داشته باشید، علاوه بر نام کاربردی و پسورد، یک کد هم باید از اپلیکیشن Google Authenticator واد کنید.

مقایسه امنیت هاست ویندوز و لینوکس

یکی از مهم‌ترین مسائلی که پاسخ قطعی برای آن وجود ندارد، مقایسه امنیت هاست ویندوز و هاست لینوکس است! هر سیستم عامل، مزایا و معایب خاص خود را دارد و نمی‌توان گفت کدام یک امن‌تر است. به صورت کلی:

  • وب‌سرورهای لینوکسی با تهدید کمتری روبرو هستند: دلیل آن هم استفاده کمتر کاربران نسبت به سیستم عامل ویندوز است.
  • وب‌سرورهای لینوکسی متن‌باز هستند: در صورت شناسایی مشکلات امنیتی، به سرعت رفع می‌شود.
  • وب‌سرورهای ویندوزی مبتنی بر مجوز هستند: دسترسی آن به صورت پیش‌فرض، محدود و دارای لایه‌های محافظتی برای هکران است.

بنابراین هر کدام دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و می‌توان امنیت بالایی را برای هر دوی آن‌ها ایجاد کرد. اما در تفاوت هست ویندوز و لینوکس به طور کامل می‌توانید با ویزگی‌های هر دو هاست آشنا شوید.

مقایسه امنیت هاست، سرور مجازی و سرور اختصاصی

اگر قصد راه‌اندازی یک سایت را داشته باشید، به یک سرویس میزبانی نیاز دارید. هنگام انتخاب سرویس میزبانی با گزینه‌های مختلفی نظیر هاست اشتراکی، سرور مجازی، سرور اختصاصی و… روبرو خواهید بود. احتمالاً این سوال برای‌تان پیش می‌آید که امنیت کدام یک از آن‌ها بیشتر است؟ در این بخش به بررسی امنیت هر کدام از سرویس‌های میزبانی می‌پردازیم تا برای انتخاب آن‌ها، راحت‌تر تصمیم بگیرید.

  • امنیت هاست اشتراکی

اگر قصد تهیه هاست اشتراکی دارید، لازم است بدانید که امنیت آن در برابر سرور اختصاصی و سرور مجازی پایین‌تر است. البته این موضوع، به معنی ایمن نبودن آن نیست! دلیل امنیت پایین هاست اشتراکی، این است که یک سرور بین صدها کاربر به صورت اشتراکی استفاده می‌شود. بنابراین تهدیدها و امکان نفوذ به آن نسبت به سرور اختصاصی بیشتر است.

در صورتی که هاستینگ موردنظر تنظیمات امنیتی را به درستی انجام داده باشد و شما هم راه‌کارهای افزایش امنیت هاست در سمت کاربر را رعایت کنید، جای نگرانی وجود ندارد. در هاست اشتراکی، استفاده از CDN هم می‌تواند در افزایش امنیت هاست کمک زیادی کند.

  • امنیت سرور مجازی و اختصاصی

سرور فقط در اختیار شما است و امنیت بالاتری نسبت به هاست اشتراکی دارد! البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که استفاده از سرور مجازی نیاز به تنظیمات امنیتی دارد. بنابراین اگر تنظیمات آن توسط یک متخصص و کاربلد انجام نشده باشد، امنیت بالایی ندارد.

استفاده از سرور به جای هاست اشتراکی برای کسب‌وکارها نوپا اصلاً به صرفه نیست! چرا که باید هزینه‌ها و لایسنس‌های مختلفی تهیه کنند. بنابراین اگر هاست اشتراکی نیازتان را رفع می‌کند و تنها نگران امنیت آن هستید، انتخاب یک هاستینگ معتبر و امن می‌تواند بهترین انتخاب برای میزبانی سایت‌تان باشد.

  • امنیت هاست مدیریت‌شده

هاستینگ‌ها سرویس‌های مختلفی ارائه می‌کنند که یکی از آن‌ها، هاست مدیریت‌شده است. هاست وردپرس، هاست دانلود، هاست فروشگاهی و… از جمله‌ سرویس‌های میزبانی مدیریت‌شده هستند که برای استفاده خاص تنظیم شده است. تیم فنی و پشتیبانی هاست مدیریت‌شده دانش بیشتری دارد و با کانفیگ مناسب برای جلوگیری از حملات غیرمنتظره آشنا است. بنابراین پیشنهاد ما برای استفاده از سرویس میزبانی با امنیت بالا، هاست مدیریت‌شده نظیر هاست وردپرس است.

با افزایش امنیت هاست، خیالتان از هک شدن سایت راحت‌ باشد!

اگر یک سایت دارید، احتمالاً یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های شما هک شدن و امنیت هاست آن است. در دنیای اینترنت، احتمال هک شدن هر سایتی وجود دارد و بعید هم نیست که سایت بعدی، سایت شما باشد! اما چطور می‌توان جلوی هک شدن سایت را گرفت؟

راه‌کارهای مختلفی برای جلوگیری از هک شدن سایت و افزایش امنیت هاست وجود دارد. در این مقاله به بررسی تمام راه‌های ممکن که می‌تواند امنیت هاست را افزایش دهد، پرداختیم. اگر سوال یا مشکلی در این زمینه دارید، از طریق بخش نظرات مطرح کنید تا شما را راهنمایی کنیم.

سوالات متداول

چند سوال متداول وجود دارد که شاید برای شما هم پیش بیاید:

  • امنیت هاست چیست؟

امنیت هاست، به معنای حفظ ایمنی برای جلوگیری از هک شدن و نفوذ به هاست است.

  • هاست اشتراکی امن است؟

بسیاری از کسب‌وکارهای نوپا با هاست اشتراکی شروع به کار می‌کنند؛ چرا که مدیریت آن راحت و به‌صرفه است. امنیت آن بستگی به تنظیمات و کانفیگ هاستینگ شما دارد و سرویس شرکت‌های معتبر، معمولاً ایمن هستند.

  • آیا امنیت هاست لینوکس از هاست ویندوز بیشتر است؟

هر دو سیستم عامل اگر به درستی تنظیم شوند، امنیت بالایی دارند. اما به صورت کلی مجوزهای امنیتی ویندوز بیشتر و تهدیدهای لینوکس کمتر است.

  • چگونه امنیت هاست خود را افزایش دهیم؟

برای افزایش امنیت هاست راه‌کارهای مختلفی نظیر بستن دسترسی‌های غیرمجاز، ورود دو مرحله‌ای، جلوگیری از حملات هکری و… وجود دارد. تمام راه‌کارهای ممکن را در این مقاله بررسی کردیم.

نظر شما چیست؟
مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور

مهسا هستم و 4 ساله در حوزه وردپرس و دو سال در حوزه سئو فعالیت دارم. معتقدم که انسان در شرایط نامساعد نباید خودش رو ببازه و نا امید بشه چون فصل دوباره جوونه زدن هم خواهد رسید...

شبکه های اجتماعی
به جواب سوالت رسیدی؟

ثبت دیدگاه ها

100days
×